Blog

5 ting du kan gøre for: gå viralt på Tiktok!

Det första du bör veta är att alla på Tiktok, i sin nuvarande algoritm kan gå viral på FYP. Det finns inga begränsningar på ditt konto är nytt, antalet anhängare du har eller om du köper anhängare.

Den viktiga aspekten är att ta reda på vilken nisch du spelar in, och att om den videon gör det bra i din nisch på en sådan ”test” -grupp, testar din video – algoritmen huvudsakligen att visa det till mer och mer. Eftersom det är så kan du föreställa dig att du vet efter en kort tid om du vill gå väldigt viral eller om det bara finns en liten grupp som kommer att se.

Okej, ska vi titta på hur man går viral?

 • Börja din video med ett slag!
  På TIKTOK har du bara kodaren till någon, i några sekunder innan de kan välja att gå vidare. Starta videon i en bra takt, använd dig själv och vara livlig. Efter att nivån är inställd, försök att behålla detta till slutet av videon!
 • När du väljer längden på videon, lämna den så kort som möjligt!
  Om du inte behöver en lång minut och vet väl vad du ska spendera i minuten – försök att använda mindre tid på din video så det är kort. Det följer den bästa praxis som jag har täckt på ett annat blogginlägg!
 • Använd trender i musik och eller ”ljud”
  Det är en del av den algoritm du använder ljud som är bekant med andra. Även om du trycker på volymen av 0, använd TikTok Sound för att ta reda på vem som gillar dessa videoklipp. Hitta en ljud Nichet din användare och använd den!
 • Få Tiktok-anhängare
  Om det går lite överraskande att gå viral, kan du alltid köpa Tiktok-anhängare. Dessa följer hjälper dig att gå viralt till Tiktok, eller hjälpa dig att få en följdbas. När du köper anhängare kommer andra att se att du har en stor följdbas och har större förtroende för dig! Köp Tiktok följare här!
 • Få lika, bli hatad eller berätta något bara?
  Det sista spetsen kommer att gå inom att du bara borde göra några av dessa 3 saker, så länge du skapar någon känsla på dina tittare, kommer de förmodligen att se din video. Du måste alltid vara redo för online-roll och då måste du

Om du använder dessa tips flitigt, kommer du utan tvekan att öka ditt engagemang kring din TIKTOK-användare. Om ditt mål är att gå viral, kommer dessa tips utan tvekan att hjälpa dig vidare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *