• Vi erbjuder olika Instagram paket, som tar från 0-30 minuter att levereras.
  Titta på våra paket vi erbjuder:

Köp följare på Instagram

 • Pakke for å velge følgere

  Välj ditt paket

  Vi erbjuder ett antal olika paket för att köpa instagram följare, som passar alla. Välj det paket du får den största och bästa möjliga tillväxten på Instagram. Vår leveranstid är i minuter.

 • Prossesere bestilling av følgere

  Vi hanterar din beställning

  Låt oss hantera din beställning på Instagram följare så du kan få en snabb respons och bara några minuter på leveranstiden på alla paket.

 • Betalingsløsning og økt følgere

  Välj betalningslösning

  Vi har både Visa, mastercard och apple pay som leverantörer. Efter att din betalning har godkänts kommer vi omedelbart att börja bearbeta dina nya följare och öka trafiken på din profil!

Varför ska man köpa följare?

Är det lagligt?

Att köpa följare på instagram är inte alltid lätt för alla – men det är fullt lagligt att köpa följare. Det bryter inte mot svensk lag om du köper instagram följare för eget bruk, det är din användare. Till och med kändisar brukar köpa följare när de går ner i popularitet, för att behålla sina stora konton.

Många undrar om det faktiskt ger dig en liten boost och köper instagram följare , och om det kommer att vara användbart för ditt konto. En liten sak vi kan tänka på innan vi attackerar ämnet är – vem skulle du följa? En användare med 10 000 följare, eller en användare med 100 följare?

Tjänar du pengar tillbaka?

Det finns förstås ingen garanti för att du tjänar pengar på att köpa följare på Instagram, men väldigt ofta desto mer förtroende ges de med fler följare. Det är ingen bra affärsidé att köpa 50 000 följare och sedan ha en helt död profil. Du bör redan ha en organisk tillväxt och att köpa följare på Instagram borde vara något du också gör för att alltid skapa värde för dina följare. Man ska inte bara köpa följare och sedan sluta producera innehåll på din användare.

Ha alltid de viktigaste ämnena för din användare i åtanke, kom ihåg att du vill ha fler följare som gillar nisch ditt. Om din nisch handlar om bilar så vill du givetvis inte prata om fotboll – då du inte har en röd tråd genom hela din profil. Den viktigaste aspekten av att ha tillväxt på din profil är att kunna producera bra och tidlöst innehåll.

Bestäm om du också behöver likes och kommentarer !

Vi kan alla hålla med om att det inte alltid ser lika bra ut med användare som har 20 000 följare, utan knappt 100 likes på sina bilder – antingen för att användaren har varit inaktiv för länge – eller om användaren har köpt dåliga följare som inte tillhandahåller någon aktivitet på din profil. Alla leverantörer som säljer instagram följare kan inte lova att dessa följare kommer att ge dig mycket aktivitet - men en leverantör som oss kan åtminstone lova att de har en aktiv användare, med bilder och likes på sina bilder.

Har du redan köpt 10 000 följare bör du kanske köpa ett par likes då och då – eller köpa mindre följare som "dripfeedes" till dig lite i taget. Det viktigaste är att du har minst 1 gilla-klick per 10 följare du har. Det ser bäst ut och det ger dig flest omvandlingar.

Kan du få följare på något annat sätt än att köpa följare?

Ja, Instagram har många metoder för att utöka din profil - om du har möjlighet att spendera lite på annonsering kan du också skapa mer aktivitet kring din användare om du lägger upp en annons på Instagram.

- Hitta en produkt
Hitta en produkt och marknad, om du vill marknadsföra dig själv så är det en bra taktik också - lägg upp en bild på dig själv och se en bra bildtext.

- Välj din bildtext
Ta reda på vad du vill skriva, gärna något kort och något du kan relatera till. "En passion för bilar ...." om du till exempel har en nisch kring bilar.

- Se några Youtube-filmer
Där kan du lära dig en mycket, du tar reda på hur andra gör det och det finns tillräckligt med tips för att hålla dig i 100 år.

Ska du vara aktiv någon annanstans efter att ha köpt följare?

J a, det är nog väldigt klokt att göra - eftersom allt är i samspel nu. En som använder Twitter använder förmodligen instagram, och en som använder instagram använder också Tiktok. Att vara tillgänglig på andra plattformar kommer att hjälpa alla plattformar du har - och det är viktigt när du funderar på att öka ditt engagemang.

En som har både Tiktok, instagram och Twitter är också en som ses på många olika plattformar, och en som får ännu fler följare eftersom den personen görs synlig på flera ställen.

Det viktigaste du kan lära dig av den här artikeln, är att antingen så ska du köpa följare och om du gör det så glöm inte din användare. Kom ihåg att vara aktiv på instagram så att du också kan öka ditt engagemang.

Hvordan kjøpe følgere på Instgram og hvorfor skal man kjøpe følgere på Instagram?

Köpa följare på Instagram?

Gör din forskning och ta reda på vilket paket passar dig bäst. Är du en påverkan som behöver påfyllningar med följare? Då passar de största paketen dig. Är du snarare en vanlig privat användare som vill ha några få mer följare? Då kan det vara trickle att köpa ett mindre paket. Du kan köpa så många gånger du vill, så om det finns ett behov av mer än det finns ett tillfälle att fylla på.

 • Jag är övertygad om, vad ska jag göra?

  Du gör din egen research och tar reda på hur många följare du behöver. Om du behöver 100 följare, välj det minsta paketet och skriv sedan i anteckningsfältet på din kassa @användarnamn, så att vi vet vart vi ska skicka dessa följare. Vipps, vänta bara på dem! Det kan ta upp till 24 timmar för de större paketen.

 • Varför ska jag använda VinyadMedia?

  Vår konkurrens präglas i huvudsak av USA, vilket innebär att vi endast använder svenska tjänster. Det du får av oss är svensk support på svenska om något skulle gå fel och du använder ett svensk företag.

 • Jag behöver ett större paket

  Väldigt stor på instagram? Välj antingen det största paketet, eller skicka oss en förfrågan om det. Behöver du ett större paket, kontakta oss gärna och skicka oss en uppskattning av hur mycket du behöver – då återkommer vi med pris och lång tid det tar.

  Kontakta oss! 
1 av 3
Hva kan du forvente av å kjøpe Instagram følgere, og hvordan blir man større på Instagram?

Vad kan man förvänta sig att köpa följare på Instagram?

Det viktigaste för oss i VinyadMedia när du köper följare, är att du känner dig trygg under hela processen och att du inte minst upplever en stor tillväxt. Vi har vuxit på otroligt kort tid, och vi har haft många kunder som inte upplevt något negativt och kommer tillbaka med mycket bra feedback. Här på VinyadMedia är vi inte som andra spelare som bara vill sälja vår tjänst utan vi vill att vi även ger dig möjligheten att exponera dig med våra blogginlägg där vi postar regelbundet om hur man får t ex ökning av Instagram följare. I vår blogg pratar vi om allt från olika åtgärder du kan vidta på din profil, till en förlängning av olika ämnen som är aktuella i sociala medier. För många är det önskvärt att bara ha en större Instagram profil, utan tanke bakom det. Då rekommenderar jag att du tittar på vår blogg innan du eventuellt köper följare då vi tror att du kan uppleva stor tillväxt av den.

Genom att köpa följare kan du förvänta dig en enorm tillväxt i din profil, nästan omedelbart . Denna tillväxt direkt kommer att hjälpa dig att bli "viral" och samtidigt hjälpa dig att få dina bilder högt upp på relevant #hashtag. Det kommer att innebära ett
antal andra saker som kommer att göra dig exponerad för mycket mer trafik på din profil, det kommer antingen att öka din försäljning eller ha en stor ökning av konverteringen till vad du vill uppnå på Instagram.

Det är inte det enda sättet att få fler följare, men det är ett mycket effektivt sätt.

Kolla även in våra Instagram likes!

Hur köper jag följare på instagram?

Köp Instagram följare HÄR!

Vad har jag att ange?

Du behöver inte ange något annat än ditt användarnamn. Vi tar inte hand om faktureringsadressen efter beställningen, och den raderas automatiskt - om du inte väljer att skapa en användare själv.

Kan jag köpa hur många följare jag vill ha på instagram?

Ja, det är helt upp till dig vilken kvantitet du väljer att köpa. Däremot rekommenderar jag att du har en organisk tillväxt och är du rädd att det kommer för många på en gång kan du alltid skicka ett mail till oss och fråga om vi kan ge dig lite och lite.

Varför är det klokt att köpa Instagram följare?

Det finns många anledningar att köpa följare på instagram.

- Ökad tillväxt

- Snabb tillväxt

- Mer förtroende från andra användare

- Säkert och anonymt

Är några av anledningarna - och det är helt enkelt billigt!

Ska jag köpa likes?

Du kan köpa likes om du vill ha också. Man bör ha 100 likes för varje 1000 följare för att din användare att se naturliga.

Är det säkert?

Det är 100% säker och det finns ingen som har förbjudits. Vår följare är äkta, med bilder och autentiska.

Hur ofta ska jag köpa?

Du bör köpa så ofta du behöver. Gör din egen forskning och ta reda på vilka belopp följare Du vill sitta igen med - och använder ungefär en månad att få till slutet.

Är det tillåtet att köpa följare?

Ja, det bryter inte svensk lag att köpa följare. Det är helt enkelt en tjänst som gör andra människor följer dig tillbaka.

Måste jag betala för följare?

Inte nödvändigtvis. Vi har många blogginlägg om hur man kan öka din trafik till din Instagram konto (s) på ett enkelt sätt. Gå över till vår blogg och glad över att hitta en post som passar dina behov.