Här kan du köpa automatisk Instagram likes, Titta på våra paket och välj det som passar dig bäst:

 • finn pakken med instagram likes

  Hitta det paket som passar dig bäst

  När du har valt önskat antal likes anger du ditt användarnamn. Efter det är allt du behöver göra gjort.

 • aktivere auto likes

  Aktivera Auto Instagram Likes

  Efter att vi har aktiverat Instagram Auto likes. Behöver du inte göra något annat än att lägga upp bilder – och dina likes skickas automatiskt till dig i 30 dagar.

 • Vekst med instagram likes

  Se din otroliga tillväxt

  Nu är det bara att slappna av, lägga upp bilder och se dina likes komma in. Visste du att vi lägger upp auto likes på dina tre senaste bilder?

Köp automatisk likes på instagram

Kjøpe automatiske Instagram likes

Köpa automatisk Instagram likes

Hur är processen med automatiska likes? Det skiljer sig lite från våra andra engångsbetalningslösningar. Du väljer det paket som passar dig bäst, efter dina behov. Efter att ha valt paket går du igenom betalningsprocessen – och skriver till sist ditt användarnamn. Efter detta skickar vi nya likes på varje ny bild som läggs upp under en hel månad. Du väljer själv om du vill fortsätta med tjänsten eller inte.

 • Varför är det viktigt att köpa Instagram likes?

  Om du har många följare och vill få fler likes på dina bilder är ett av de enklaste alternativen att köpa likes på instagram. Det är viktigt att det ser bra ut med antalet följare du har, och antalet likes du har på dina bilder. Köp inte de största paketen utan att ha många följare.

  Du kan köpa Instagram följare här 
 • Jag är övertygad, hur köper jag instagram likes?

  Du väljer det paket du vill använda, efter att du gjort det fyller du i resterande uppgifter vi måste bekräfta. Sedan väljer du betalningslösningen, och i slutändan är det bara att vänta på dina likes. Det kan ta upp till 24 timmar om du kan välja att använda något av de större paketen.

 • Varför ska jag använda dig?

  Hos oss får du följare från ett svensk företag, och framför allt om du inte köper från oss måste du köpa från en utlänningar företag. Du får hjälp av oss med stöd, vi kommer att svara dig på svenska och du är mycket säkrare att köpa från oss än någon annan!

 • Du behöver inte paketet jag behöver?

  Är du stor på instagram? Behöver du en större paket? Då är det bara att kontakta oss, kommer vi skräddarsyr ditt paket. Vi behöver bara veta hur mycket du behöver, innan vi ger dig ett förslag till ett paket kostnad. Skriv bara in din e-postadress och skicka ett e-post - större förpackningar också få en rabatt.

  Kontakta oss här 
 • Är det automatiska likes?

  Nej, det är inte som alla andra leverantörer som skickar likes en och en bild. Vi skickar likes på varje bild du lägger, så att du inte behöver använda sig av olika leverantörer. Det finns bara en betalning i månaden, och du kan välja om du vill fortsätta efter att du har provat.
  Är du osäker på om du vill prova? Kontakta oss för en testpaket.

 • Har jag offentligt Instagram profil?

  Du måste. Vi kan inte skicka nya likes till dina bilder om din profil är offentlig. Efter beställning, det är så viktigt att du har din profil är öppen för alla så att vårt team kan skicka likes automatiskt till dig efter det.

Hvorfor man burde kjøpe følgere på instagram?

Vad ska jag göra innan jag köper?

Det viktigaste för dig när du väljer att köpa en instagram paket, är att veta hur många följare du har. 1000 likes när du har bara 100 följare se i allmänhet inte så bra, och därför är det viktigt för dig att köpa några procent av din följare. Har du väldigt lite följare, Du kanske vill köpa en lite mindre likes - och sedan köpa lite mer följare. Och så småningom kan du istället köpa ett större paket som passar dig bättre!