Blog

Saker du kan göra för att få fler synpunkter på Instagram (i Sverige)

Om du är bekant med Instagram, så att du inte behöver en bra introduktion till Instagram berättelser.

Om du vill nå ut till mer, kan du också ha historier på olika språk. Ska du till exempel köp bra Instagram följare då kunde du ha kört en fråga på svenska!

Det hela började med en kopia av snapchat deras berättelser, men sedan dess har det kommit en lång väg och bli en banbrytande sätt att marknadsföra.

Med mer än 500 miljoner aktiva användare Instagram, och vi kommer att försöka skapa en guide här så att du kan göra din norska företag större.

Vi kan säga att det finns många som inte använder berättelser som det ska användas, men de som gör upplever stark marknadsföring och enkelt sätt att ge mer “varumärke medvetenhet”.

Låt oss titta på det!

Hur får man fler synpunkter på Instagram, för företag i Sverige

Dock är fråga igen hur man får fler visningar på Instagram deras berättelser. Låt oss titta på några och enkla strategier.

Användning norska #tags

Tja, behöver du inte göra det så svårt. Men oavsett din favorit tag så det är viktigt att använda dem – och om du har använt Instagram ett tag sedan du vet hur mycket de kan hjälpa dig att nå nya användare.

Men du vet att de använde också berättelser, och är minst lika viktigt där? De gör så, så om du använder flitigt där och då du kommer utan tvekan erfarenhet mer än de ser.

algoritmen för Instagram är både bild foder och story foder. Om du använder bra #tags så du kommer utan tvekan att få fler synpunkter på dina Instagram berättelser – och det kan vara så att din följare delar också din berättelse. Så du får svenska likes  dina foton.

Det finns ingen gräns för hur kreativ du kan vara på dina taggar!

Titta på Nikes tags här:

Lite snabb tips, om du inte vill ha hundratals taggar dina berättelser – så det är möjligt att hem under ett klistermärke eller GIFS f Ex genom att ändra färg..

Giveaway – eller tävlingar på historien?

I Norge är det mycket populärt att köra tävlingar, och mängden av självförtroende gör det enkelt för Köpa lätt Instagram följare att ryckas och våga gå tävlingar.

Det innebär att kunderna nästan kommer att gå galet för dina berättelser, åtminstone om du har text som gör behovet av att titta på dem i en lång stund för att delta i tävlingar. Jo, vem är det som inte vill få gratis grejer levererade HOME på dörren?

Det kommer att skapa mer förtroende, mer “kvarhållning” på dina åsikter, varumärkes förtroende och även nya följare på Instagram!

Låt oss gå igenom vad som kan vara lämpligt,

  • Tävlingar med högt värde
    Tja, om du vill enorm enorm trafik till dina berättelser så det är bara din plånbok som stoppar dig. Med en lantlig semester spelet precis som en bild? Tja, då kan du räkna med enorma mängder gillar.
  • Sälja dina produkter på samma gång
    Du kan använda dina berättelser att sälja dina produkter, få följare att göra olika saker att delta i tävlingen för att vinna den här produkten.
  • Skapa innehåll med dina kunder
    Du kan få konkurrenter för att skapa innehåll för dig. Till exempel. sedan körde REDBULL en kampanj där den bästa bilden av en redbull vann en låda med redbull. Finns inga begränsningar för kreativitet när det finns så många människor som är med på det!

Gratis giveaway i Norge

Norwegian Quiz & Valgometer

Ett annat enkelt sätt och öka din syn på Instagram berättelser.

Genom att köra frågerundor eller frågesport på dina berättelser ger din följare En chans att lära känna dig bättre och fler interaktioner till dig som ett varumärke. Ju fler människor som är på dina historier väljer att trycka på sina berättelser, desto fler åsikter tror då Instagram att den här historien förtjänar.

Det är inte bara historier som detta också fungerar, det kan hjälpa till med interaktioner på alla plattformar.

Det finns inga gränser för hur kreativ du kan vara, i det här exemplet använder vi DiscoveryPlusin där de främjade en show de hade om mat. En enkel omröstning för att göra det enkelt och roligt, samtidigt som de ökar sina åsikter och engagemang.

Fråga intressanta frågor

Om du vill öka dina synpunkter på Instagram i Norge, fråga inte helt vaniljfrågor. Fråga om något som engagerar människor och kommer att göra dig som ett märke mer betydande!

Om du inte nödvändigtvis har många frågor och fråga, kan du använda “Fråga mig något” klistermärke för att få fler synpunkter på din följare.

Genom att fråga rent om roliga frågor, kommer du utan tvekan att få fler interaktioner på dina synpunkter och fler visningar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *