Blog

Hur man blir lika känd som Charlie Damelio – 2022.

Charlie D’Amelios resa

Ett gäng mellanstadieelever var med på Charlie Damelios hela resa, när hon blev världsberömd på rekordtid. Det är intressant att se hur hon blev så känd.
Kan du tänka dig Köpa tiktok följare Följ länken så vet du vad nästa steg är.

I det här blogginlägget kommer vi att ta upp hur charli d’Amelio blev så känd på Tiktok, vilka åtgärder vi kan vidta – och se detta ur ett expertperspektiv. När hon nu närmar sig 125 miljoner följare är hon och Khaby Lame både Tiktok King och Tiktok Queen.

I det här blogginlägget som går viralt på Tiktok tar vi upp delarna av att gå viralt på Tiktok, så se till att läsa det först innan vi dyker in i hur Charlie blev så otroligt känd på så kort tid.

Charli D’Amelio hade inte ens ett körkort innan Ho rusade förbi stora kändisar på Tiktok – det är helt fantastiskt, även om Tiktok har ett sätt att få saker att bli virala. Samtidigt som hon mest har lyckats med det, följer folk henne också!

Tiktok Algoritme

Det verkar som att algoritmen gynnar när du är väldigt “konsekvent” på dina inlägg, och då blir fler av dina videor virala. Vi kan se att ho-indlæg ofta, men inte alltid, dyker upp på FYP. Men hennes enorma antal följare gör det enkelt för tiotusentals att titta på hennes videor.

Dansvideor, där det finns tendenser hon är väldigt snabb på, och de är väldigt inövade. Det är därför så många vill följa henne.

Det är konstigt att veta att det inte bara tittar på de åtgärder du gör med videorna. Det är trots allt ganska aktivt, när man kan lida eller inte lida, och då räknar Tiktok dessa måttenheter. Men samtidigt gör du också subtila saker.

Kan du se hela videon? Läser du kommentarerna? Hur länge läser du kommentarerna? Gillar du andras kommentarer? Sådana saker bedömer om videon är av hög kvalitet eller väcker vissa känslor hos tittarna. Det hon gör så bra är därför att hon lyckas hålla sina följare engagerade.

Har tiktok någon favorit?

TikTok har kommit ut och bekräftat att användare med fler följare normalt får mer trafik på sina videor. Det betyder alltså inte nödvändigtvis att de favoriserar, utan att det blir lättare att bli viralt om det finns en användare med några följare. Men nucharli d’Amelio så bra att det inte spelar någon roll hur många följare hon har eller inte.

Charli d’Amelio har så många följare att det inte har så mycket att säga om hennes viralitet. Att hon alltid kommer att bli viral.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *