Blog

Hur du tar bort din Instagram användare – 2022

Ta bort din användare på Instagram, år 2022

Instagram som de största teknikföretag inte gömt hemlighet att de tar hand om dina cookies och dessutom kan sälja dem vidare.

Det har också varit känt att det har varit lösenord läcker och det finns saker som kan klivet mot vad du vill visa på Internet.

Om du inte är nöjd med det antal Anhängare du har på din Instagram Och att du inte har utsatts nog, då kanske du tror att detta.Du kanske inte vill dela så mycket längre? Då kan det vara så att du vill inaktivera ditt användarnamn, eller kanske ta bort ditt användarnamn helt permanent. På den här artikeln kommer vi att gå igenom hela processen om Ta bort din Instagram Användare.

Inaktivera vs radering? Vad du borde veta

Du kan antingen Delete eller inaktivera Ditt konto, det är helt upp till dig och det är ända upp till dina önskemål.

Inaktivera användare

Avaktivera din Instagram användaren är bara tillfällig och inte så permanent som radering. Genom avaktivering av dina Instagram-konto, sedan bilder, användning, anhängare och allt kommer att följa, men det bara kommer att blidoldoch inte raderas. Om du vill få ditt användarnamn, kan du enkelt logga in igen.

Radera användare

Radera ditt användarnamn är helt permanent och kommer inte att vara möjligt och igen. När du tar bort ditt konto, alla kakor samtidigt som några bilder, anhängare etc tas bort för all framtid. Du kommer inte att kunna återuppta detta och om du försökte logga igen det inte kommer att finnas tillgänglig. Skulle du i presumtion förändring yttrande, då varken du eller andra kan dra nytta av ditt gamla användarnamn.

Inaktiverar Instagram Användare

Du kan inte inaktivera Instagram på appen måste göras över en webbläsare på vilken telefon eller PC / Mac. Vill du ta endast att ta en pausKan du följa de här stegen.

  1. På Instagram sida, Logga in och peka din profilbild.
  2. Tryck på Edit User / Redigera profil och bläddra ner till “Tillfälligt sätta mina Användar Paus”
  3. Du kommer att bli frågan varför du vill säga, välj din anledning.
  4. Skriv lösenordet igen
  5. Nu ditt användarnamn är inaktiverad. (Du kan bara göra detta en gång i veckan).

Voila, du har nu stängt av ditt användarnamn och kan återaktivera det genom att logga in igen.

Ta bort din Instagram Användare

I likhet med inaktivera Instagram användaren kan endast göras via en webbläsare på antingen telefon eller PC / Mac och kan inte göras via appen! Detta är en mer permanent lösningOch om du gör det kommer du inte att kunna få ditt användarnamn igen.

  1. Logga in på ditt användarnamn på Instagram sida
  2. Gå till “Ta bort ditt användarnamn” sida, och gå ner och ge en anledning till att du vill lämna Instagram
  3. Ange ditt lösenord och att du vill ta bort ditt användarnamn permanent.
  4. Din Instagram User följer nu bort

Andra metoder för att öka trafiken till din Instagram-konto

Om du vill kunna ta ett sista slag för att hålla ditt användarnamn, eller om du känner att du har arbetat en hel del med ditt användarnamn men inte haft tillräckligt betalning. Det finns andra lösningar om du känner att du har fastnat.

Om du Att köpa anhängare på Instagram –

Då kan det vara den exponering du ville innan.bästa köp av instagram följareOm du har haft det svårt att öka trafiken på din användare. En stor anhängare bas kommer att orsaka andra att se vad du har att erbjuda och kan hjälpa en större profil.

Om å andra sidan, Tycker köp på Instagram –

Så det kan också vara ett mycket bra sätt att öka din trafik. Om du Köpa likes på Instagram. Så du har också ett mycket bra sätt att få ett inlägg att vara den bästa posten på en #hashtag. Det kommer att få din bild att ses av mer, och utan tvekan hjälper dig att få fler anhängare och gillar på din Instagram-profil.

Men om du vill radera din användare ännu, har du lärt dig hur du gör det under det här inlägget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *