Blog

Hur får du Gillar Tiktok-videor?

Hur man gillar i tiktok är en fråga som man frågar. Här kan du läsa om enkla åtgärder, och grepp du borde göra före och efter – så du kan ta enkla steg för att öka trafiken på din TIKTOK-användare.

Vill du utnyttja dig själv hjälp med tiktok likes – Då har du möjlighet här!

– Enkla och korta videor

I de flesta videoklipp finns det också en vila som de korta videon är de som bäst gör. De ses ofta flera gånger (så länge de är välgjorda) och som mer. Det finns en mindre investering för den stora majoriteten och titta på din TIKTOK-video om den är kort, än om det är länge och något tråkigt.

Hitta en unik nisch

Det är lättare och får dina videoklipp om tävlingen inte är lika stor. Du hittar en unik nisch, som inte har för stor tävling så att du kan öka dina gillar på dina videoklipp, för att vara informativa och skapa värde för dina TIKTOK-användare.

Följ trenderna

Och alltid vara en av de första som följer trenderna, är ett stort plus! TIKTOK flyger förbi, och trenderna kommer hela tiden – var först och gå in i nya gillar!

Skicka mer och videokvalitet

Om du spelar in fler videor finns det möjlighet att du ökar Tiktok-anhängare eller tiktok gillar– I en mycket högre grad. Det är viktigt att posta flera gånger i veckan och låt algoritmen flytta. Du behöver inte nödvändigtvis ta bort de dåliga videon, det kan vara de slår på humor under senare tid! Algoritmen fungerar på ett konstigt sätt, så även om en video inte gör det bra nu betyder det inte att det inte vill göra det bättre i framtiden.

Videokvalitet är viktig, med 16: 9 format så att videon passar en telefon är otroligt viktigt – använd alla rum du får! Om du använder PC eller andra verktyg som kräver omlokalisering, kom ihåg att du inte kommer att förlora din goda kvalitet. Det är viktigt för dig att båda ha hög kvalitet, samtidigt som du har korta och informativa videor som täcker hela skärmen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *