Blog

Varför att köpa TikTok-anhängare är viktiga?

När du köper Tiktok-anhängare ökar du din närvaro otroligt mycket. Det finns många aspekter av att odla en TIKTOK-användare för att få många anhängare och mycket som.

Vill du öka din närvaro? Gör dessa tips och check Tiktok följare här

Tiktok har en mycket stark algoritm, som följer mycket data om vad folk som – och Tiktok är mycket mer användarvänlig än andra medier. De är också “användar” centrerade än “Creator” centrerad. Du får alltid vad du vill, och det är inte alltid i Skaparen.

När du köper Tiktok-anhängare får du ett tillfälle att växa snabbare. Det ger också förtroende för din användare, eftersom det är en ökning av anhängare, andra kommer också att följa dig. En annan metod för att öka anhängare? Läs vidare!

När det gäller nya poster bör du uppfylla dessa krav:

  • HD-upplösning, 720p eller högre = 312% mer åtgärd
    Håll alltid dina vdios i hög kvalitet, och se alltid till att dina videoklipp inte har en dålig bild. Enkelt sätt och fixa Detta filmer ofta med din egen telefon!
  • Tid, 21-34 sekunder = 280% mer åtgärd
    Ta ganska en informativ video på kortare tid, så de som ser det går inte trött! Vid flera visningar verkar det också att tiktok gynnar din video.
  • Scener / bilder, varierade bilder / övergångar = 38% mer åtgärd
    Välj varierade bilder och videoklipp för att visa upp och ha enkel och ren övergång så det verkar som om det är ett flöde i videon. Det är viktigt och har många bilder, för att ändra scenen på videon kan göra i hela det hela mer spännande!

Om du skulle få gratis bilder, är det också en webbplats som kan hjälpa dig att få fler TikTok-anhängare när du ändrar scenbilderna. https://www.freepik.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *